Mooji
Donate

MOOJI MAGYARUL

Szatszang Moojival magyarul

A Mooji magyarul oldalon aktuális információkat találsz a magyarul elérhető szatszangokról és anyagokról.

Mooji

Mooji egy valódi fény ebben a világban: a jelenléte, bölcsessége és szerető útmutatása a személyes kondícionáltságon és identitáson túli valónkra mutat. A különböző hátterű és kultúrájú Igazság keresői a Meghíváson és önvizsgálaton keresztül megismerhetik a szabadság közvetlen ösvényét. Egy egyetemes hívással Moojibaba arra ösztönöz mindenkit, hogy felfedezze önmagában azt a mély békét, szeretetet és csendet, amit felismernek őbenne.

“A szatszang arra szolgál, hogy tudatosan felismerjük valódi természetünket. Semmi ezen a földön vagy a mennyei birodalmakban nem tud legyőzni vagy úrrá lenni rajtad, ha tudod ki vagy valójában.

A valódi Önvalód tökéletes, teljes és változatlan. És ez a felfedezés a szatszang által nyújtott lehetőség, erő, elérhetőség és meghívás.”

Események

Közelgő események:
Az év során lehetőség van különböző módokon részt venni szatszangon Moojival. Módozattól függetlenül a szatszang mindig ugyanarra az időtlen Igazságra mutat.

Nincs tervezett elvonulás a közeljövőben

A legfrisebb információkat a programokról (angolul) ezen a linken találod mooji.org/schedule

Mooji könyvek magyarul

Mooji minden egyes könyve az önfelfedezésre való útmutatásainak egyedi kifejeződése. Összesen több, mint 18 nyelven érhetőek el. A magyar nyelvre fordított könyvek listája alább található:

Megjegyzés: A fordítás a Meghívás a Szabadságba hangoskönyv 5-ik számának fordítása, nem a teljes hangoskönyvvé.

VIDEÓK

Mooji TV
A Mooji TV az interneten megosztott Mooji szatszangok szíve és otthona. A ‘Free Audio & Video’ könyvtárban a ‘Language’ szűrő beállításával találhatod meg a magyar nyelven elérhető videókat.

Mooji magyarul a YouTube-on
A Mooji magyarul YouTube csatorna egyidejű fordítással vagy felirattal elérhető Mooji szatszangokat kínál. Feliratkozva értesítést kaphatsz közvetlenül a YouTube-on belül a rendszeresen közzétett új videókról.

MOOJI MAGYARUL FACEBOOKON

A Mooji Szanga ॐ Magyarország Facebook oldalt a magyar szanga tartja fenn a világ minden tájáról. Itt magyarra fordított Mooji idézeteket találsz, mindamellett híreket és a legfrisebb információkat az eseményeinkről.

Szanga csoportok

A Szanga Csoportok oldalunkon (angolul) azokat a világ minden táján levő szanga csoportokat találod, akik rendszeresen találkoznak, hogy együtt nézzenek szatszangot. Ezek a csoportok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy találkozz a környékeden élő szanga tagokkal, hogy elmerüljetek a Moojival való szatszangban és annak tüzét életben tartsátok.