Mooji
Donate

MOOJI V SLOVENŠČINI

Satsang z Moojijem v slovenščini

Na spletni strani Mooji v slovenščini lahko najdeš aktualne informacije o vseh satsangih in drugih gradivih, ki so dostopni v slovenščini.

Če želiš biti obveščen o novih dogodkih ter vsebini v slovenščini, se vpiši na seznam prejemnikov e-pošte spodaj:

Mooji

Mooji je resnična luč na tem svetu: njegova prisotnost, modrost in ljubeče smernice nam kažejo, kdo smo onstran omejitev naše osebne pogojenosti in identitete. Iskalci Resnice iz vseh okolij in tradicij so s pomočjo prakse samospraševanja ter s Povabilom seznanjeni z neposredno potjo do Svobode. S klicem, ki je univerzalen, Moojibaba navdihuje vsakogar, da v sebi najde globok mir, ljubezen in tišino, ki jo prepozna v njem.

“Satsang nas vodi v zavestno prepoznanje naše prave narave. Na tem svetu ali v nebeškem kraljestvu te ne more nič preobremeniti ali premagati, ko veš, kdo si.

Tvoj pravi Jaz je popoln in nespremenljiv. In to odkritje je možnost in moč povabilo in tisto, kar je mogoče doseči s satsangom.”

DOGODKI

Prihajajoči dogodki

Skozi vse leto se lahko na različne načine udeležiš satsangov z Moojijem. Ne glede na načinnas satsang vedno usmerja k isti brezčasni Resnici.

Novi retreati niso načrtovani

Za nanjovejše informacije (v angleščini) preveri urnik na http://mooji.org/schedule.

Za informacije o prihajajočih dogodkih obišči stran z urnikom (v angleščini), kjer bo prikazano, ali so dogodki na voljo v slovenščini.

MOOJIJEVE KNJIGE V SLOVENŠČINI

Vsaka Moojijeva knjiga je edinstven izraz njegovih napotkov do samospoznanja. Vse skupaj so na razpolago v več kot osemnajstih jezikih. Spodaj sta navedeni knjigi, ki sta prevedeni v slovenščino:

Videoposnetki

Mooji TV
Mooji TV je dom in srce vseh Moojijevih satsangov, ki so na razpolago na spletu. V knjižnici Free Audio & Video na Mooji TV lahko s filtrom “Language” poiščeš videoposnetke v slovenščini.

Mooji v slovenščini na Youtubu
Na kanalu Mooji Slovenija na Youtubu so na razpolago videoposnetki Satsangov z Moojijem tako s simultanim prevodom kot tudi s podnapisi. Lahko se naročiš na obvestila o novih videoposnetkih, ki jih redno objavljamo na YouTubu.

MOOJI V SLOVENŠČINI NA FACEBOOKU

Facebook stran Slovenske sanghe Mooji Slovenia redno ponuja Moojijeve citate, prevedene v slovenščino, ter novice in informacije o dogodkih.

SANGHA SKUPINE

Na spletni strani Sangha groups (v angleščini) lahko najdeš seznam skupin po celem svetu, ki se redno sestajajo, da bi skupaj spremljali satsang. Sangha skupine so čudovita priložnost, da pridemo skupaj v lokalnem okolju. Cilj je, da se potopimo v satsang z Moojijem ter ohranjamo ogenj satsanga pri življenju.