Mooji
Donate

MOOJI V SLOVENŠČINI

Satsang z Moojijem v slovenščini

Na spletni strani Mooji v slovenščini lahko najdeš aktualne informacije o vseh vsebinah ter gradivu, ki se tičejo Satsanga, in ki so dostopni v slovenščini.

Če želis biti obveščen o novih dogodkih ter vsebini v slovenščini, se vpiši na seznam prejemnikov e-pošte spodaj:

Mooji

Mooji je resnična luč na tem svetu: njegova prisotnost, modrost in ljubeče smernice nam kažejo, kdo smo onstran omejitev našega osebnega pogojovanja in identitete. Iskalci Resnice iz vseh okolij in tradicij so s pomočjo prakse samopoizvedovanja ter s Povabilom seznanjeni z neposredno potjo do Svobode. S klicem, ki je univerzalen, Moojibaba navdihuje vsekogar, da v sebi najde globok mir, ljubezen in tišino, ki jo prepozna v njemu.

“Satsang nas vodi v zavestno prepoznanje naše prave narave. Nič na tem svetu ali v nebeškem kraljestvu te ne more preobremeniti ali premagati, ko veš, kdo si.

Tvoj Pravi Jaz je popoln in nespremenljiv. In to odkritje je možnost in moč, ter razpoložljivost in povabilo Satsanga.”

DOGODKI

Prihajajoči dogodki

Skozi vse leto se je mogoče na različne načine udeležiti satsangov z Moojijem. Ne glede na način, nas satsang vedno usmerja k isti brezčasni Resnici.

Novi retreati niso načrtovani

Za nanjovejše informacije (v angleščini) preveri urnik na http://mooji.org/schedule.

Za informacije o prihajajočih dogodkih obišči stran o urniku (v angleščini), kjer bo prikazano, ali so dogodki na voljo v slovenščini.

Knjige Moojija v slovenščini

Vsaka Moojijeva knjiga je edinstven izraz njegovih napotkov do samospoznanja. Vse skupaj so na voljo v več kot 18 jezikih. Spodaj so navedene knjige, ki so bile prevedene v slovenščini:

Videoposnetki

Mooji TV
Mooji TV je dom in srce vseh Satsangov Moojija, ki so na voljo na spletu. V knjižnici Free Audio & Video na Mooji TV lahko s filtrom “Language” poiščes videoposnetke, ki so na voljo v slovenščini.

Mooji v slovenščini na Youtubu
Na kanalu Mooji Slovenija na Youtubu so na voljo videoposnetki Satsangov z Moojijem tako s simultanim prevodom kot tudi s podnapisi. Naročiš se lahko na prejemanje obvestil o novih videoposnetkih, ki jih redno objavljamo znotraj YouTuba.

MOOJI V SLOVENŠČINI NA FACEBOOKU

Facebook stran Slovenske sanghe Mooji Slovenia redno ponuja citate Moojija prevedene v slovenščini, ter novice in informacije o dogodkih.

SANGHA SKUPINE

Na spletni strani Sangha groups (v angleščini), lahko najdeš seznam skupin po celem svetu, ki se redno sestajajo, da bi skupaj spremljali Satsang. Sangha skupine so čudovita priložnost priti skupaj v tvojem lokalnem kraju s ciljem potopiti se v Satsang z Moojijem ter ohraniti ogenj Satsanga pri življenju.