Mooji
Donate

MOOJI ÎN ROMÂNĂ

Satsang cu Mooji în română

Pe pagina Mooji în română poți găsi informații actuale despre toate satsang-urile și alte materiale disponibile în română.

Pentru a primi notificări atunci când noi evenimente și materiale sunt disponibile în română, te rugăm să te înscrii pe lista de adrese de email de mai jos:

Mooji

Mooji este o adevărată lumină în această lume: prezența, înțelepciunea și ghidarea sa plină de iubire ne îndrumă către ceea ce suntem, dincolo de limitările condiționării personale și ale identității. Căutătorilor Adevărului din toate mediile și tradițiile le este introdusă calea directă către libertate, prin introspecție și Invitație. Printr-o abordare universală, Moojibaba îi inspiră pe toți să găsească în ei înșiși pacea, iubirea și liniștea profunde pe care le recunosc în el.

“Satsang-ul este pentru a ne recunoaște în mod conștient adevărata natură.
Nimic de pe acest pământ sau din tărâmurile cerești nu te poate copleși sau doborî când știi cine ești cu adevărat.

Sinele tău adevărat este perfect, complet și neschimbător.
Iar această descoperire este posibilitatea și puterea,
disponibilitatea și invitația Satsang-ului.”

Evenimente

Evenimente viitoare
Pe parcursul anului este posibil să participi la satsang-uri cu Mooji în diverse moduri. Indiferent de modalitate, satsang-ul ne îndrumă mereu către același Adevăr atemporal.

Nu sunt programate retreat-uri în viitorul apropiat

Cărțile lui Mooji în Română

Fiecare dintre cărțile lui Mooji este o expresie unică a îndrumării lui către realizarea sinelui. În mod colectiv, ele sunt disponibile în peste 18 limbi. Mai jos sunt cărțile traduse în română:Notă: traducerea este numai pentru Audio 5 din audiobook-ul O Invitație către Libertate, nu pentru întreg audiobook-ul.
Vezi toate cărțile lui Mooji în română

Mooji TV
Mooji TV este casa și inima tuturor Satsang-urilor cu Mooji distribuite online. În colecția Free Audio & Video de pe Mooji TV poți folosi filtrul “Language” pentru a găsi videoclipurile disponibile în română.

Mooji în română pe Youtube
Canalul YouTube Mooji în română oferă videoclipuri ale Satsang-urilor cu Mooji cu traducere simultană și subtitrare. Te poți abona pentru a primi notificări despre videoclipurile noi pe care le postăm regulat, direct de la YouTube.

Videoclipuri cu subtitrare

Mooji în Română pe Facebook

Pagina Facebook Mooji România și Grupul Facebook Mooji Sangha România sunt ținute de Sangha românească din întreaga lume și oferă în mod regulat citate ale lui Mooji traduse în română, precum și informații actualizate și știri despre evenimente.

Grupuri Sangha

Pe pagina Sangha Groups (în engleză) poți găsi grupurile Sangha din întreaga lume, care se întâlnesc în mod regulat pentru a urmări Satsang împreună. Grupurile Sangha sunt o șansă minunată de a vă reuni în zona voastră pentru a vă cufunda în Satsang cu Mooji și a păstra viu focul Satsang-ului.